Herstellen lekkages

Een lekkage in uw woning of gebouw kan forse schade veroorzaken. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of een gesprongen leiding in uw kantoor, een snelle en vakkundige actie is gewenst. Want wat begint met een paar druppels aan het plafond of een vochtige plek in de wand kan uitgroeien tot bouwkundige schade waarbij de kosten in de (tien)duizenden euro’s loopt. Een zeer vervelende situatie waarbij u een ding zeker weet: dit wilt u niet nog eens mee maken.

Sprangers Bouwservice biedt daarom een totaalservice voor het opsporen en herstellen van uw lekkages. Hiervoor hebben we niet alleen de vereiste kennis, maar ook de juiste vakmensen in dienst.

 

Uw specialist voor het opsporen & herstellen van lekkages

Als totaalaannemer hebben wij vakmensen uit een groot aantal vakgebieden in dienst waaronder loodgieters, tegelzetters en stukadoors. Zo kunt u het volledige project aan ons uitbesteden en heeft u enkel te maken met één contactpersoon. Overzichtelijk, praktisch en betrouwbaar.

Sprangers Bouwservice biedt u een maatwerk dienstverlening die is gebaseerd op transparantie en flexibiliteit, aangevuld met de slagkracht van een groot bouwbedrijf. Wij zijn u graag van dienst met diensten zoals lekdetectie, herstellen van waterschade en onderhoud aan leidingen.

Ons bouwbedrijf is onder andere werkzaam voor VvE beheerders, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren.


Vraag het onze aannemer

Wilt u meer weten over het herstellen van lekkages of een afspraak maken met een van onze bouwkundig specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Heeft u vragen?

Breda076 523 99 00
Terneuzen011 561 79 70
Delft015 215 32 50
Amsterdam020 636 59 57

Direct offerte aanvragen