Industrie en haven

De bouw van een koel-vrieshuis is een vak apart. En het realiseren van een truckcenter of havenloods ook. Wij hebben daarin jarenlange ervaring en kennis. Daarom is geen enkele constructie of installatie voor ons te ingewikkeld. En weten we hoe belangrijk BREEAM is. Onze gespecialiseerde teams gaan, samen met u, voor het allerbeste resultaat. 

Specialistische kennis

Wij weten exact welke werkvergunningen we moeten aanvragen – en waar. Hoe een gedegen Taak Risico Analyse eruit ziet. En hoe nauw een goede logistieke planning luistert. Wij ontfermen ons over de hele keten en behouden de controle over uw project.  

Zo min mogelijk impact op omgeving

Verbouwen of renoveren heeft altijd impact op de omgeving. Zeker in een industriële omgeving waarin werkprocessen 24/7 doorgaan. Een perfecte planning? Dit is bij uitstek belangrijk in de hectiek van de haven. Daarom beperken wij de hinder tot het absolute minimum en werken wij soms op momenten dat u dat niet doet. 

Ketenintegratie

Wij hechten veel waarde aan ketenintegratie en het werken in teamverband. Want samen bereiken we het beste resultaat. U heeft één vaste projectleider, met veel ervaring op het gebied van industriebouw.

Voorbeelden van onze projecten

Wij voegen graag extra waarde toe met een integrale aanpak, passie en deskundigheid. Benieuwd geworden naar onze projecten in de industrie en haven? Bekijk hieronder enkele voorbeelden.