Bouwservice in de zorg

Sprangers Bouwservice

Een operatiekamer bouwen is een vak apart. Net als het realiseren van een röntgenruimte of een kraamsuite. Wij beheersen dat vak tot in de puntjes. We hebben dan ook een lange geschiedenis in zorgbouw. En onze gespecialiseerde teams gaan met u in overleg voor het allerbeste resultaat.

Specialistische kennis

Wij weten precies hoeveel lood we moeten gebruiken bij het bouwen van uw röntgenruimte. Hoe de riolering voor het afvoeren van radioactief materiaal uit een jodiumkamer moet worden aangepast. Dat een PET/CT-ruimte bijzondere eisen stelt aan de vloerbelasting – en dat daar óók logistieke uitdagingen aan vast zitten. Wij ontfermen ons over de hele keten en behouden de controle.  

Weinig hinder

Verbouwen of renoveren heeft altijd impact op de gebouwgebruikers. Maar bouwtrillingen tijdens een operatie zijn onacceptabel. En herrie bevordert het herstel ook niet echt. Daarom beperken wij de hinder tot het absolute minimum. Wij werken soms op momenten dat de zorg dat niet doet. En stofvrij bouwen is bij ons ook écht stofvrij.

Vast aanspreekpunt

U heeft één aanspreekpunt: de projectleider. Ook wanneer wij met meerdere partners samenwerken in een multidisciplinair bouwteam, is de projectleider degene die u op de hoogte houdt van de voortgang en voorziet van een breed advies.

Voorbeelden van onze projecten

Wij voegen graag extra waarde toe met een integrale aanpak, passie en deskundigheid. Benieuwd geworden naar onze projecten in de zorg? Bekijk hieronder enkele voorbeelden. Of neem direct contact op.