Onze Projecten

Sprangers Bouwservice

Op deze pagina ziet u voorbeelden van de projecten die Sprangers Bouwservice heeft gerealiseerd op het gebied van verbouwen, renoveren en bouwen van scholen, zorggebouwen, haven- en industriegebouwen, kantoren en openbare panden. Deze projecten geven een goed beeld van ons vakmanschap.

  • Een licht en warm welkom

    Een mooie, vernieuwde entree om drie gebouwen in Utrecht met elkaar te verbinden. Dat was de opdracht die wij kregen. In de kantoortoren van 85 meter hoog en twee lagere panden zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder een kliniek. En, oh ja, ook nog eens pal naast het Galgenwaard-voetbalstadion. Volop uitdagingen, dus.

  • Basisscholen in Zeeland

    Iets kapot op school? Basisscholen Sterrenpracht in Axel en De Wingerd in Goes sturen via een speciaal systeem een berichtje en een medewerker van Sprangers Bouwservice komt het repareren. Deze medewerker weet precies dat veilig werken op een school anders is dan in bijvoorbeeld een kantoorgebouw. Zodat grijpgrage kinderhanden geen kans maken en de klus veilig wordt geklaard.

  • Radarmasten in Rotterdam

    Een stalen radarmast van 18 meter hoog bouwen? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Dus toen het Rotterdamse Havenbedrijf twee nieuwe radarmasten nodig had, bouwden wij die masten op.

Contact opnemen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?