ABAB Terneuzen

Een flexibel kantoorgebouw, waarvan een klein deel verhuurd kan worden en het overgrote deel door ABAB Accountants & Adviseurs zelf gebruikt wordt. Dat was bij de oplevering van het Poortgebouw in Terneuzen de bedoeling. En dat is het nu nog steeds. Meer zelfs: inmiddels huizen drie andere partijen in het pand.

Opnieuw indelen

Ons zusterbedrijf Sprangers Bouwbedrijf heeft het Poortgebouw destijds gebouwd. Wij zorgen ervoor dat het Poortgebouw in perfecte staat van onderhoud blijft. Soms doen we meer. Bijvoorbeeld op het moment dat een verdieping niet meer voldoet, vanwege reorganisaties. We delen ruimtes opnieuw in en zorgen ervoor dat ze geschikt worden voor verhuur aan andere partijen. Uiteraard beperken we de hinder tot het absolute minimum, bijvoorbeeld door het sloopwerk vóór kantoortijd uit te voeren.

Up-to-date kantoor

Dankzij flexibel gebouwbeheer heeft ABAB zelf de beschikking over een prachtig, up-to-date kantoor. En kan de ruimte die ABAB niet gebruikt, worden verhuurd. Zo haalt de eigenaar alles uit het gebouw wat erin zit. Daarin denken wij graag mee vanuit onze expertise.

Facts & Figures

  • In uitvoering
  • 2002 - heden
  • Terneuzen
  • ABAB
  • Losse projecten

Thierry Christiaens, Werkvoorbereider

“Flexibiliteit, ervoor gaan, met vakkennis een project tot een goed einde brengen en alles volgens planning uitvoeren. Dat typeert Sprangers Bouwservice, en het typeert mijn aanpak. Ik weet ’s ochtends niet wat de dag mij gaat brengen en die afwisseling is wat mij scherp houdt.”