Een licht en warm welkom

Een mooie, vernieuwde entree om drie gebouwen in Utrecht met elkaar te verbinden. Dat was de opdracht die wij kregen. In de kantoortoren van 85 meter hoog en twee lagere panden zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder een kliniek. En, oh ja, ook nog eens pal naast het Galgenwaard-voetbalstadion. Volop uitdagingen, dus.

Trillingsarm bouwen

De operaties in de kliniek moesten gewoon door kunnen gaan. Daarom hebben we tijdens de renovatie zware werkzaamheden ’s avonds en in het weekend uitgevoerd. En hebben we zoveel mogelijk gebruikgemaakt van trillingsarme technieken en prefab onderdelen. Die werden trouwens tijdens de bouw op een compacte bouwplaats op het parkeerdek van FC Utrecht aangeleverd. Op wedstrijddagen zorgden we ervoor dat alles weer weg was, dankzij een nauwgezette logistieke planning.

Gedetailleerde route

In de gebouwen komen honderden bezoekers per dag. We hebben dus een gedetailleerd routeplan gemaakt, zodat bezoekers niet zouden verdwalen én natuurlijk voor de veiligheid. Plattegronden, bewegwijzeringsborden, een speciaal aangewezen medewerker die bezoekers de weg kon wijzen: het was allemaal aanwezig.

Lichter en mooier

Het resultaat? Een lichter, mooier entreegebouw dat bezoekers zich écht welkom laat voelen. Dat helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd, waarin de drie gebouwen optimaal bereikbaar zijn. En waarvan de gebruikers tijdens de renovatie zo min mogelijk overlast ervoeren.

“Buiten de gebaande paden treden voor het beste resultaat”

Facts & Figures

  • Gerealiseerd
  • 8 maanden
  • Utrecht
  • AllFixed Property Management
  • Bouwteam

Wesley Faes, projectleider.

Een plan oppakken en dat samen met de klant kneden tot een mooi eindproduct. Dát is waar Wesley energie van krijgt. Liefst met verrassende oplossingen, die toch precies het eindresultaat opleveren waar de klant op heeft gehoopt.

Ons vakmanschap

IN DIT PROJECT HEBBEN WIJ DEZE EXPERTISES INGEZET