Gevelrenovatie met minimale overlast

De volledige gevel van een appartementencomplex renoveren, met minimale overlast voor de omwonenden? Wij deden het in Breda. We hebben de betimmeringen, de boeiboorden, de kozijnen en het voegwerk vervangen door duurzame en onderhoudsvrije materialen.

Veilig bouwen

Saftey first. Niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar zéker ook voor de bewoners van de appartementen en de voorbijgangers. Daarom is de bouwplaats zodanig ingericht dat de veiligheid niet in het geding komt en zijn de gevels volledig in de steigers gezet. Bijkomend voordeel: nevenaannemers kunne zo ook veilig hun werk doen!

Duurzaam en toekomstbestendig

Nieuwe gevelbetimmering is het ideale moment om ook meteen de gevel goed te isoleren. Daarmee besparen de bewoners op hun energierekening en heeft de verhuurder een duurzaam, toekomstgericht en daarmee ook waardevoller pand.

Facts & Figures

  • In uitvoering
  • 20 werkweken
  • Breda
  • Van Der Leij Bouwbedrijven
  • Aanbesteding

Rob Doets, Projectleider

“Ik wil mijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen bij de invulling van hun vraagstuk. Het mooist is het dan natuurlijk wanneer het een project is waaraan ik, samen met mijn team, nog een heel eigen invulling aan kan geven. Het geeft dan voldoening wanneer er na afloop een tevreden klant en een mooi resultaat zijn.”