Haven Amsterdam

Bouwen in de Amsterdamse haven vraagt een nauwgezette planning. Want de haven draait 24/7, 365 dagen per jaar door. Vertragingen zijn dus uit den boze. Deadline is deadline. Gelukkig kennen onze experts de haven en alle bijzonderheden omtrent bouwen in de haven.

Strenge veiligheidsregels

Werken met strenge veiligheidsregels en strikte instructies is voor onze medewerkers bijvoorbeeld tweede natuur. We nemen niet alleen kennis van de gedragsregels van de bedrijven in de haven, we handelen er ook naar. Altijd. Overal.

BREEAM

Het resultaat van die strakke planning en nauwkeurige uitvoering zijn gebouwen die in veel gevallen BREEAM-gecertificeerd worden. Die duurzaam zijn. En die ervoor zorgen dat de bedrijven op de Amsterdamse haven klaar zijn voor de toekomst.

 

Facts & Figures

  • Zowel gerealiseerde als lopende projecten
  • Diverse projecten van 1 maand tot 1 jaar
  • Westpoort en Schiphol
  • KLM, Schiphol, LVNL, Royal van Lent
    & W. van der Zwan
  • Bouwteam, Royal van Lent was een aanbesteding

Siegfried Vizee, Projectleider

“Werken aan mooie, uitdagende projecten op bijzondere plekken waar je anders niet zomaar zou komen: dat is wat mij drijft. Ik wil dat Sprangers Bouwservice de beste in de markt is en blijft. Als de opdrachtgevers tevreden zijn en onze medewerkers zich continu kunnen blijven ontwikkelen, is mijn missie geslaagd.”