Stadhuis Amsterdam

Baanbrekend en vooruitstrevend. Zo werd de Stopera bij de opening in 1986 omschreven. Maar in de loop der jaren is er veel veranderd. Tijd voor een renovatie. Aan ons de eer om dit unieke gebouw klaar te maken voor de toekomst.

UAV-project

Dit UAV-project kent drie fases, waarin steeds een deel van het gebouw wordt aangepakt. Dat gebouwdeel wordt dan volledig afgesloten van de rest van het pand en compleet gestript. Gebruikersinstallaties en alarminstallaties worden omgelegd. En stofvrij werken is van cruciaal belang. Want het werk gaat in de rest van het pand gewoon door. Daarom beperken we het aantal decibellen tijdens de openingstijden van het stadhuis.

Bouwen in hartje Amsterdam

Voor ons is geen uitdaging te groot. Dus ook bouwen in hartje Amsterdam niet. Daarom gebruiken we leveringen die precies zijn afgestemd op de voortgang van het werk. En hebben we binnen het pand een overdekte binnenplaats voor opslag.

Trots

De renovatie is in 2017 gestart en als het goed is, wordt het medio 2019 opgeleverd. Vanaf dat moment is de Stopera weer een mooi en functioneel stadhuis voor alle Amsterdammers. Iets om trots op te zijn!

Facts & Figures

  • In uitvoering
  • 2 jaar
  • Amsterdamse binnenstad
  • Gemeente Amsterdam
  • Openbare aanbesteding