Uitbreiding bij de buren

Uitbreiden gaat nóg gemakkelijker wanneer de buren gaan verhuizen. Dus greep een klant in Bergen op Zoom z’n kans om de vrijgekomen ruimte te kopen, toen het naastgelegen bedrijfspand op de markt kwam. Wij hebben ervoor gezorgd dat de twee panden naadloos met elkaar verbonden zijn.

Van begin tot eind begeleid

Kan de vloer de belasting wel aan? Wat is de staat van het pand? Hoe kunnen we de muur het beste doorbreken? En hoe voeren we het werk zodanig uit dat de productie gewoon door kan gaan, met een minimum aan overlast? Op die vragen hebben we uiteraard een antwoord gegeven. Van de eerste bouwtekening tot het afwerken van de nieuwe ruimte na de doorbraak hebben we het hele project begeleid. Zelfs de stukken voor de bouwaanvraag en de omgevingsvergunning hebben we aangeleverd. Zo werd de klant volledig ontzorgd.

Facts & Figures

  • Opgeleverd
  • 4 maanden
  • Bergen op Zoom
  • Amcor Specialty Cartons Brabants B.V.
  • Bouwteam

Rob Doets, Projectleider

“Ik wil mijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen bij de invulling van hun vraagstuk. Het mooist is het dan natuurlijk wanneer het een project is waaraan ik, samen met mijn team, nog een heel eigen invulling aan kan geven. Het geeft dan voldoening wanneer er na afloop een tevreden klant en een mooi resultaat zijn.”