Over Sprangers

Bouwen met aandacht en expertise

Sprangers Bouwservice bouwt op meer dan tweehonderd jaar expertise. Mooie projecten opleveren met veel continuïteit en weinig zorgen. Dát is onze drive. We hebben actuele kennis van diverse sectoren, zoals de zorg, industrie, openbare gebouwen en het onderwijs. En passen die kennis toe in heel West-, Zuid- en Midden-Nederland. Gespecialiseerde projectleiders zorgen ervoor dat een project van bouwtekening tot oplevering vlekkeloos verloopt.

​​​​​​​Bouwen voor de toekomst

BREEAM, Frisse Scholen, Internet of Things, IP-verlichting of nul-op-de-meter. Afhankelijk van uw wensen en eisen passen we duurzame en digitale ontwikkelingen toe in het ontwerp. Wij verdiepen ons in uw branche en weten wat er speelt. Nu en later. Zo zorgen we ervoor dat uw pand helemaal klaar is voor de toekomst.

Geen hinder

Wij vinden dat niet ons bouwproces, maar úw werkproces voorop moet staan. Daarom passen we technieken toe om bijvoorbeeld stofvrij en trillingsarm te bouwen. En plannen we werkzaamheden die veel geluid produceren waar mogelijk buiten de reguliere werktijden. Zo heeft u zo min mogelijk overlast en kunt u zich blijven richten op uw core business. Wel zo prettig.

Medewerkers

 • Siegfried Vizee

  Bedrijfsleider

  “Werken aan mooie, uitdagende projecten op bijzondere plekken waar je anders niet zomaar zou komen: dat is wat mij drijft. Ik wil dat Sprangers Bouwservice de beste in de markt is en blijft. Als de opdrachtgevers tevreden zijn en onze medewerkers zich continu kunnen blijven ontwikkelen, is mijn missie geslaagd.”

 • Thierry Christiaens

  Werkvoorbereider

  “Flexibiliteit, ervoor gaan, met vakkennis een project tot een goed einde brengen en alles volgens planning uitvoeren. Dat typeert Sprangers Bouwservice, en het typeert mijn aanpak. Ik weet ’s ochtends niet wat de dag mij gaat brengen en die afwisseling is wat mij scherp houdt.”

 • Wesley Faes

  projectleider

  “Een plan oppakken en dat samen met de klant kneden tot een mooi eindproduct: dat is waar ik energie van krijg. Liefst met verrassende oplossingen, die tóch precies het eindresultaat opleveren waar de klant op heeft gehoopt.”

 • Ad Bakx

  Projectleider
 • Benjamin Kalwij

  Projectleider

  “Van niets, iets maken. Dat is mijn drijfveer, al sinds het moment dat ik begon als timmerman op de bouwplaats. Ik krijg er energie van om samen met mijn vaste team van het begin af aan iets op te bouwen. Zeker wanneer we na afloop horen dat de opdrachtgever tevreden is met ons werk.”

 • Rob Doets

  Projectleider

  “Ik wil mijn klanten zoveel mogelijk ontzorgen bij de invulling van hun vraagstuk. Het mooist is het dan natuurlijk wanneer het een project is waaraan ik, samen met mijn team, nog een heel eigen invulling aan kan geven. Het geeft dan voldoening wanneer er na afloop een tevreden klant en een mooi resultaat zijn.”